A Lélekművek Pszichotár Klub

ONLINE KLUBESTJE

Én(idő) a testemben:
relaxációs technikák
a mindennapokra

2023. FEBRUÁR 17.

+1 Különleges ajándék: 7 napos Pszichotár klubtagság! 🎁

Csatlakozz az Online Klubesthez és tanuld meg, hogyan tudod megnyugtatni a testedet és az elmédet!

Vegyél részt a Lélekművek Pszichotár Klub következő Online Klubestjén, ahol a téma: Én(idő) a testemben, relaxációs technikák a mindennapokra. 

Időpont: 2023. február 17. péntek 18:00

A megtanult relaxációs technikáknak köszönhetően csökkennek a fejfájások és az izomfájdalmak a testedben. Javul a problémakezelő képességed és a koncentrációs készséged. 

Csökkennek az érzelmi hullámhegyek és hullámvölgyek a mindennapjaidban. Kiegyensúlyozottabb leszel a stresszes, megterhelő helyzetekben is.

Tanulj meg tudatosan relaxálni és legyél felszabadultabb a mindennapokban!

Az Online Klubestet követően megajándékozunk egy 7 napos próbaidősszakkal, így 7 napon keresztül a Pszichotár Klub teljes jogú tagja lehetsz!

Ami fantasztikus az egészben azaz, hogy ebben a 7 napos időszakban, klubtagként, ingyenesen hozzáférhetsz a Pszichotár teljes tudásbázisához. 

Ez több, mint 40 könyvösszefoglalót, ezek podcast változatát, videókat, rengeteg cikket tartalmaz különböző pszichológiai témában!

Gyere, tarts velünk február 17-én a Lélekművek Pszichotár Klub online klubestjén, ahol megtanulunk többfajta relaxációs technikát, melyek önállóan is gyakorolhatóak a mindennapok során.

Az Online Klubest részvételi díja mindössze 1490 Ft.
 Pszichotár Klubtagoknak INGYENES!

Segítünk, hogy semmi ne legyen akadály számodra!

Gyere el az Online Klubestünkre és azt követően mi díjmentes belépést biztosítunk Neked 7 napon keresztül a Pszichotár Klub teljes tudásbázisához, ami több, mint 40 könyvösszefoglalót, ezek podcast változatát, videókat, rengeteg cikket tartalmaz különböző pszichológiai témában! 

Több mint 2 millió Ft értékű tudásanyagot tanulmányozhatsz!

Visszanézheted a korábbi előadásokat, Magyarország legjobb szakértőitől tanulhatsz!

Az Online Klubestet követően, teljes jogú tag lehetsz nálunk egy egész héten át

Az egyhetes tagságot teljesen díjmentesen, ajándékba kapod tőlünk!

Tanulj meg hogyan tudsz relaxálni és legyenek végre nyugodt mindennapjaid!

Mi minden vár rád a Pszichotár Klubban és miért jó nálunk klubtagnak lenni?

A Pszichotár Klub egy folyamatosan bővülő könyv-, videó- és hanganyag tár, amely lehetővé teszi, hogy állandóan növekedjen a pszichológiai tudásod, ezáltal bölcsebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élj! Légy önmagad legjobb verziója!

pszichotár

Mi mindent ad neked a Pszichotár klub?

Már a belépéskor 40+ pszichológiai témájú könyvbe mélyedhetsz bele azonnal!

Havonta dolgozunk fel olyan pszichológiai könyveket, amelyek folyamatosan segítik a belső fejlődésedet!

Gyermeknevelés, párkapcsolat, stressz, önismeret, személyiségzavar, stb. témákban gyűjtöttünk össze irodalmat, amivel bővítheted a tudásodat! 

Az összefoglalók könnyen átláthatóak, csak a lényeget olvasod! Nincsenek felesleges körök!

Ráadásul a könyvösszefoglalókat hanganyag formájában is megkapod! Ha állsz a dugóban, vagy sportolsz, esetleg a konyhában főzöl, kihasználhatod az időt, hogy fejleszd önmagadat!

Azonnal megnézhetsz 12+ videót, ahol kiváló szakemberekkel beszélgetünk érdekes pszichológiai kérdésekről!

A könyvek mellett videókkal is segítjük a fejlődésedet!

  • Kíváncsi vagy, hogy mi az a pszichózis?
  • Milyen tünetei vannak a skizofréniának?
  • Mik az életünket szabályozó törvények?
  • Hogyan választunk párt?

Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre adunk választ a kisfilmjeinkben, melyek számát szintén folyamatosan bővítjük!

Egy nagyszerű közösség tagja lehetsz!

A Pszichotár klub tagjai folyamatosan fejlesztik önmagukat, amit mi, a Pszichotár csapata havonta megrendezett online vagy offline programokkal támogatunk!

Ezeken a programokon csak a klubtagok vehetnek részt, és kizárólag a klubtagoknak szervezünk!

Megtudhatod például milyen relaxációs formák vannak, és ki is próbálhatod őket! Vagy pszichiáter kollégánkat kérdezheted bármiről, amit meg akarsz tudni a gyógyszerekről és az egészségügyi ellátás protokolljairól!

A nagyközönségnek szervezett előadásainkon ingyenesen vehetsz részt!

Mivel szívügyünk az oktatás, szeretnénk nagyobb létszámú előadásokat szervezni az érdeklődőknek.

A Pszichotár Klub tagjai VIP vendégnek számítanak ezeken az eseményeken, amiket ingyenesen látogathatnak!

A Pszichotár Klub mögött komoly szakmai közösség áll, akikhez várólista nélkül tudsz pszichoterápiára időpontot foglalni!

A Lélekművek Pszichoterápiás Központ kizárólag klinikai szakpszichológusokat foglalkoztat, ami a pszichológus szakmában egy különlegesen magas színvonal!

A pszichoterápiás folyamat fókuszáltabb és hatékonyabb a magasabban képzett szakemberekkel, és ez lehetővé teszi a belső fejlődés, és a boldogabb élet gyorsabb elérését!

Az Online Klubest házigazdája

Magyar Judit vagyok a Lélekművek Csoport vezetője, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a Pszichotár megálmodója.

Imádom a munkám, és kiváltságosnak érzem magam, hogy kollégáimmal együtt a Lélekművek Pszichoterápiás Központban már több száz embernek segítettünk, hogy boldogabb és teljesebb életet élhessenek

Az a tapasztalatom, hogy az emberek nagyon érdeklődnek a pszichológia iránt. Próbálják megérteni önmagukat, a kapcsolataikat, és a körülöttük lévő világot, azonban sokszor elvesznek az internet útvesztőjében, és az ellentétes információkban. Ezért tekintem egy nagyon fontos missziónak, hogy a pszichológiát kivigyük a rendelő falain kívülre, és valamilyen formában mindenki számára elérhetővé tegyük.

Célunk az oktatás, az úgynevezett “pszichoedukáció”, hiszen egész életünkben tanuljuk önmagunkat. Ehhez igyekszünk többféle módon is segítséget nyújtani. Ehhez járul hozzá a Lélekművek Pszichotár Klub és ez az ingyenes online előadássorozat is!

Csatlakozz az Online Klubesthez
2023. február 17. 18:00 óráig!

1 490 Forintért megtanulhatsz relaxálni, ráadásul egy egész könyvtár tananyagát megkapod, mely folyamatosan csak bővül, mint egy táguló pszichológiai univerzum!

Könyvek helyett pedig egy olyan összefoglalt, lényegre törő tudást kapsz, amit mobilon, út közben, vagy akár otthon is fel tudsz dolgozni.

nap
óra
perc
mp

Lélekművek Pszichotár Online Klubest:

Én(idő) a testemben, relaxációs technikák a mindennapokra.

2023. február 17. 18:00

1490 Ft + AJÁNDÉK 7 napos Pszichotár Klubtagság!

Óriási kedvezmény!

Csatlakozz az Online Klubesthez mindössze 1490 Forintos áron 2023. február 17. péntek 18:00 óráig!

Az Online Klubest napján megkapod a 7 napos hozzáférést a Pszichotár Klub összes anyagához. Ez több, mint 40 könyvösszefoglalót, ezek podcast változatát, videókat, rengeteg cikket tartalmaz különböző pszichológiai témában, továbbá a korábbi online alkalmak felvételét!

Ha tetszik a Pszichotár Klub, akkor nem kell tenned semmit: a 7 napos próbaidőszak után, havi ALAP előfizetésre vált a tagságod, amelynek díja: 5990 Ft/hó.

Ha valami miatt úgy döntenél, akkor egy kattintással, bármikor le tudod mondani az előfizetésedet.

nap
óra
perc
mp

Csatlakozz te is Magyarország legizgalmasabb
Online Pszichológiai Klubestjéhez!*

*Most AJÁNDÉK 7 napos Pszichotár Klubtagsággal!

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Kártyás fizetéshez fontos!

A kettős azonosítás 2021-től kötelező, ezért nem elég megadnod a banki felületeten a kártyadatokat, még meg kell adnod az sms-ben érkező ellenörző kódot is. A fizetésed csak így lesz teljes.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/23” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Válaszok a gyakran feltett kérdésekre

A kedvezményes 1490 Forintos áron 2023. február 17. péntek este 18:00-ig van lehetőséged csatlakozni az Online Klubesthez.

Az Online Klubestet követően indul a 7 napos próbaidőszak. A Pszichotár Klubba egy online felületen tudsz majd belépni a fiókodba. A Pszichotár Klub anyagait (videók, cikkek, korábbi előadások felvételei, stb.) ebben a fiókban fogod látni. Miután beléptél, azonnal minden anyag elérhetővé válik a számodra! Amennyiben nem mondod le a 7 nap  próbaidőszak után az előfizetésedet, úgy az havi ALAP előfizetésre vált, amelynek díja: 5990 Ft/hó.

Előfizetésedet csak bankkártyás fizetéssel tudod kiegyenlíteni, ez számodra és számunkra is egyszerűbb, gördülékenyebb, így könnyen nyomon tudod követni az előfizetésed. Bankkártya adataidat nem mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért az OTP Simple Pay rendszere felel.

Előfizetésed lemondására bármikor lehetőséged van.

Az Online Klubestet követően, amennyiben nem mondod le a 7 nap  próbaidőszak után az előfizetésedet, úgy az havi ALAP előfizetésre vált, amelynek díja: 5990 Ft/hó.