Lélekművek Pszichotár

Különleges ajándék a Pszichotár Klubtól! 🎁🎁

Csatlakozz most egy kávé áráért és tervezd meg velünk a 2023-as évedet!

Most lehetőséged van arra, hogy 7 napon keresztül a Pszichotár Klub teljes jogú tagja lehetsz mindössze egy kávé áráért

Így hozzáférhetsz a Pszichotár teljes tudásbázisához, ami több, mint 40 könyvösszefoglalót, ezek podcast változatát, videókat, rengeteg cikket tartalmaz különböző pszichológiai témában!

Ami pedig egy fantasztikus ajánlat, hogy ebben a 7 napos időszakban, klubtagként, te is ingyen részt vehetsz az Online Évtervező Workshop eseményen 2023. január 6-án.

Legyen 2023 a valaha volt legjobb éved!

Mi, a Pszichotár Klub csapatában pontosan tudjuk, hogy milyen sokat segít egy jól átgondolt terv, ahol mindenkinek és mindennek megvan a maga szerepe a sikeres megoldás érdekében. Megmutatjuk Neked, hogy tudod, Te is ilyen hatékonyan megtervezni az évedet pszichológus szakembereink segítségével.

Gyere, tarts velünk január 6-án az Online Évtervező Workshopon és segítünk meghatározni a céljaidat, megtalálni és jól használni az erőforrásaidat és egyensúlyt teremteni ott, ahol eddig nem sikerült. Legyen 2023 a legjobb éved!

Segítünk, hogy semmi ne legyen akadály számodra!

Most belépést biztosítunk Neked 7 napon keresztül a Pszichotár Klub teljes tudásbázisához, ami több, mint 40 könyvösszefoglalót, ezek podcast változatát, videókat, rengeteg cikket tartalmaz különböző pszichológiai témában! 

Több mint 2 millió Ft értékű tudásanyagot tanulmányozhatsz!

Visszanézheted a korábbi előadásokat, Magyarország legjobb szakértőitől tanulhatsz!

Teljes jogú tag lehetsz 990 Forintért egy teljes héten át!

Manapság mit kapsz 990 ForintértHa jól emlékszem, legutóbb ennyit fizettem a Cappuccinómért…

Próbáld ki a Pszichotár Klubot, most csak 990 Forintért és tervezd meg velünk 2023-at!

Mi az a Pszichotár Klub és miért éri meg most csatlakoznod?

A Pszichotár Klub egy folyamatosan bővülő könyv-, videó- és hanganyag tár, amely lehetővé teszi, hogy állandóan növekedjen a pszichológiai tudásod, ezáltal bölcsebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élj! Légy önmagad legjobb verziója!

pszichotár

Mi mindent ad neked a Pszichotár klub?

Már a belépéskor 40+ pszichológiai témájú könyvbe mélyedhetsz bele azonnal!

Havonta dolgozunk fel olyan pszichológiai könyveket, amelyek folyamatosan segítik a belső fejlődésedet!

Gyermeknevelés, párkapcsolat, stressz, önismeret, személyiségzavar, stb. témákban gyűjtöttünk össze irodalmat, amivel bővítheted a tudásodat! 

Az összefoglalók könnyen átláthatóak, csak a lényeget olvasod! Nincsenek felesleges körök!

Ráadásul a könyvösszefoglalókat hanganyag formájában is megkapod! Ha állsz a dugóban, vagy sportolsz, esetleg a konyhában főzöl, kihasználhatod az időt, hogy fejleszd önmagadat!

Azonnal megnézhetsz 12+ videót, ahol kiváló szakemberekkel beszélgetünk érdekes pszichológiai kérdésekről!

A könyvek mellett videókkal is segítjük a fejlődésedet!

  • Kíváncsi vagy, hogy mi az a pszichózis?
  • Milyen tünetei vannak a skizofréniának?
  • Mik az életünket szabályozó törvények?
  • Hogyan választunk párt?

Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre adunk választ a kisfilmjeinkben, melyek számát szintén folyamatosan bővítjük!

Egy nagyszerű közösség tagja lehetsz!

A Pszichotár klub tagjai folyamatosan fejlesztik önmagukat, amit mi, a Pszichotár csapata havonta megrendezett online vagy offline programokkal támogatunk!

Ezeken a programokon csak a klubtagok vehetnek részt, és kizárólag a klubtagoknak szervezünk!

Megtudhatod például milyen relaxációs formák vannak, és ki is próbálhatod őket! Vagy pszichiáter kollégánkat kérdezheted bármiről, amit meg akarsz tudni a gyógyszerekről és az egészségügyi ellátás protokolljairól!

A nagyközönségnek szervezett előadásainkon ingyenesen vehetsz részt!

Mivel szívügyünk az oktatás, szeretnénk nagyobb létszámú előadásokat szervezni az érdeklődőknek.

A Pszichotár Klub tagjai VIP vendégnek számítanak ezeken az eseményeken, amiket ingyenesen látogathatnak!

A Pszichotár Klub mögött komoly szakmai közösség áll, akikhez várólista nélkül tudsz pszichoterápiára időpontot foglalni!

A Lélekművek Pszichoterápiás Központ kizárólag klinikai szakpszichológusokat foglalkoztat, ami a pszichológus szakmában egy különlegesen magas színvonal!

A pszichoterápiás folyamat fókuszáltabb és hatékonyabb a magasabban képzett szakemberekkel, és ez lehetővé teszi a belső fejlődés, és a boldogabb élet gyorsabb elérését!

Rólunk

Magyar Judit vagyok a Lélekművek Csoport vezetője, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a Pszichotár megálmodója.

Imádom a munkám, és kiváltságosnak érzem magam, hogy kollégáimmal együtt a Lélekművek Pszichoterápiás Központban már több száz embernek segítettünk, hogy boldogabb és teljesebb életet élhessenek

Az a tapasztalatom, hogy az emberek nagyon érdeklődnek a pszichológia iránt. Próbálják megérteni önmagukat, a kapcsolataikat, és a körülöttük lévő világot, azonban sokszor elvesznek az internet útvesztőjében, és az ellentétes információkban. Ezért tekintem egy nagyon fontos missziónak, hogy a pszichológiát kivigyük a rendelő falain kívülre, és valamilyen formában mindenki számára elérhetővé tegyük.

Célunk az oktatás, az úgynevezett “pszichoedukáció”, hiszen egész életünkben tanuljuk önmagunkat. Ehhez igyekszünk többféle módon is segítséget nyújtani. Ehhez járul hozzá a Lélekművek Pszichotár Klub és ez az ingyenes online előadássorozat is!

Csatlakozz január 6. 22:00 óráig!

Egy Cappucino áráért egy egész könyvtár tananyagát megkapod, mely folyamatosan csak bővül, mint egy táguló pszichológiai univerzum!

Könyvek helyett pedig egy olyan összefoglalt, lényegre törő tudást kapsz, amit mobilon, út közben, vagy akár otthon is fel tudsz dolgozni.

nap
óra
perc
mp

Miért válaszd a klubot?

Rengeteg időt és pénzt spórolsz meg

hiszen egyetlen könyv árárért egy egész könyvtárat kapsz, és a tananyagok összefoglalják a lényeget! Nincsenek felesleges körök, így gyorsabban tudsz haladni!

Folyamatosan fejlődhet a pszichológiai tudásod

anélkül, hogy egyetemre kéne járnod! Mi közel hozzuk hozzád a pszichológiát egy minőségi, megbízható formában!

Minden rendezvényünket ingyen látogathatod

és egy inspiráló, szuper közösséghez tartozhatsz!

Ha a fentiek igazak Rád, a Pszichotár Klub Neked szól!
Gyere és szerezz meg egy rendszerezett tudást velünk!

Szeretettel várunk rendszeres klubestjeinken!

Rendszeresen rendezünk havi szintű online klubesteket. 3 havonta pedig élő eseményeinken tudsz velünk és a támogató közösségünk tagjaival kapcsolódni. Klubestjeinken sokszor neves meghívott előadókkal fogunk beszélgetni az alábbi témákban.

Rólunk mondták

Lélekművek Pszichotár Klub tagsági csomag

ALAP Klubtagság

Havi

5.990 Ft / hónap

990 Ft / 7 napos próbaidőszak

Óriási kedvezmény!

Csatlakozz mindössze 990 Forintos áron 2023. január 6. péntek 22:00 óráig!

nap
óra
perc
mp

Csatlakozz te is Magyarország legnagyobb online pszichológiai könyvtárához!

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Kártyás fizetéshez fontos!

A kettős azonosítás 2021-től kötelező, ezért nem elég megadnod a banki felületeten a kártyadatokat, még meg kell adnod az sms-ben érkező ellenörző kódot is. A fizetésed csak így lesz teljes.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/23” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Válaszok a gyakran feltett kérdésekre

A klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat azonnal, mellyel egy online felületen tudsz belépni a fiókodba. A Pszichotár Klub anyagait ebben a fiókban fogod látni. Azonnal minden anyag elérhetővé válik a számodra!

A kedvezményes 990 Forintos áron 2023. január 6. péntek este 22:00-ig van lehetőséged csatlakozni.

Előfizetésedet csak bankkártyás fizetéssel tudod kiegyenlíteni, ez számodra és számunkra is egyszerűbb, gördülékenyebb, így könnyen nyomon tudod követni az előfizetésed. Bankkártya adataidat nem mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért az OTP Simple Pay rendszere felel.

Előfizetésed lemondására bármikor lehetőséged van.

Amennyiben nem mondod le a 7 nap kedvezményes időszak után az előfizetésedet, úgy az havi ALAP előfizetésre vált, amelynek díja: 5990 Ft/hó.