Lélekművek Pszichotár

Különleges Ajándék!!

PSZICHOTÁR klub ajándékba

A Pszichotár Klub Magyarország legnagyobb online pszichológiai könyvtára!

Ha a párodat, családtagodat vagy a barátodat mindig érdekelte a pszichológia, és szeret tanulni, akkor itt a helye! Már több mint 2 millió forint értékű tananyag és számos rendezvény vár rá!

Klubtagként korlátlan hozzáférést kap minden tananyaghoz!

Adj Pszichotár Klubtagságot ajándékba!

Mi az a Pszichotár Klub és miért add ajándékba?

A Pszichotár Klub egy folyamatosan bővülő könyv-, videó- és hanganyag tár, amely lehetővé teszi, hogy állandóan növekedjen a megajándékozott pszichológiai tudása, ezáltal bölcsebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhet!

pszichotár

Miért a Pszichotár Klub a legjobb ajándék?

Már a belépéskor 40+ pszichológiai témájú könyvbe lehet belemélyedni azonnal!

Havonta dolgozunk fel olyan pszichológiai könyveket, amelyek folyamatosan segítik a belső fejlődést!

Gyermeknevelés, párkapcsolat, stressz, önismeret, személyiségzavar, stb. témákban gyűjtöttünk össze irodalmat, amivel a megajándékozott bővítheti a tudását! 

Az összefoglalók könnyen átláthatóak, csak a lényeget szerepel! Nincsenek felesleges körök!

Ráadásul a könyvösszefoglalók hanganyagként is elérhetőek! Dugóban, vagy sportolás alatt, esetleg a konyhában főzés közben, lehet önfejlesztéssel tölteni az időt!

Azonnal megnézhető 12+ videó, ahol kiváló szakemberekkel beszélgetünk érdekes pszichológiai kérdésekről!

A könyvek mellett videókkal is segítjük a fejlődést!

  • Mi az a pszichózis?
  • Milyen tünetei vannak a skizofréniának?
  • Mik az életünket szabályozó törvények?
  • Hogyan választunk párt?

Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre adunk választ a kisfilmjeinkben, melyek számát szintén folyamatosan bővítjük!

Egy nagyszerű közösség alkotja a Pszichotár Klubbot!

A Pszichotár klub tagjai folyamatosan fejlesztik önmagukat, amit mi, a Pszichotár csapata havonta megrendezett online vagy offline programokkal támogatunk!

Ezeken a programokon csak a klubtagok vehetnek részt, és kizárólag a klubtagoknak szervezünk!

Megtudható például milyen relaxációs formák vannak, és ki is lehet próbálni őket! Vagy pszichiáter kollégánkat lehet kérdezni bármiről, a gyógyszerekről, az egészségügyi ellátás protokolljairól, tényleg bármiről!

A nagyközönségnek szervezett előadásainkon ingyenesen részt lehet venni!

Mivel szívügyünk az oktatás, szeretnénk nagyobb létszámú előadásokat szervezni az érdeklődőknek.

A Pszichotár Klub tagjai VIP vendégnek számítanak ezeken az eseményeken, amiket ingyenesen látogathatnak!

A Pszichotár Klub mögött komoly szakmai közösség áll, akikhez várólista nélkül lehet pszichoterápiára időpontot foglalni!

A Lélekművek Pszichoterápiás Központ kizárólag klinikai szakpszichológusokat foglalkoztat, ami a pszichológus szakmában egy különlegesen magas színvonal!

A pszichoterápiás folyamat fókuszáltabb és hatékonyabb a magasabban képzett szakemberekkel, és ez lehetővé teszi a belső fejlődés, és a boldogabb élet gyorsabb elérését!

Ajándékozz még ma!

Havi egy könyv áráért egy egész könyvtár tananyagát adjuk, mely folyamatosan csak bővül, mint egy táguló pszichológiai univerzum!

Könyvek helyett pedig egy olyan összefoglalt, lényegre törő tudást adunk, amit mobilon, út közben, vagy akár otthon is fel lehet dolgozni.

Íme néhány könyv ízelítőnek

Miért add ajándékba a klubbot?

Rengeteg időt és pénzt lehet megspórolni

hiszen egyetlen könyv árárért egy egész könyvtárat adunk, és a tananyagok összefoglalják a lényeget! Nincsenek felesleges körök, így gyorsabban lehet haladni!

Folyamatosan fejlődik a pszichológiai tudás

anélkül, hogy egyetemre kéne járni! Mi közel hozzuk a pszichológiát egy minőségi, megbízható formában!

Minden rendezvényünk ingyen látogatható

és egy inspiráló, szuper közösséghez tartozhat a megajándékozott!

Ha a fentiek igazak Rá, a Pszichotár Klub Neki szól!
Gyere és adj egy rendszerezett tudást velünk!

Szeretettel tartjuk rendszeres klubestjeinket!

Rendszeresen rendezünk havi szintű online klubesteket. 3 havonta pedig élő eseményeinken lehet velünk és a támogató közösségünk tagjaival kapcsolódni. Klubestjeinken sokszor neves meghívott előadókkal fogunk beszélgetni az alábbi témákban.

Rólunk

Magyar Judit vagyok, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a Pszichotár megálmodója. Imádom a munkám, és kiváltságosnak érzem magam, hogy kollégáimmal együtt a Lélekművek Pszichoterápiás Központban már több száz embernek segítettünk, hogy boldogabb és teljesebb életet élhessenek. 
 
Az a tapasztalatom, hogy az emberek nagyon érdeklődnek a pszichológia iránt. Próbálják megérteni önmagukat, a kapcsolataikat, és a körülöttük lévő világot, azonban sokszor elvesznek az internet útvesztőjében, és az ellentétes információkban. Ezért tekintem egy nagyon fontos missziónak, hogy a pszichológiát kivigyük a rendelő falain kívülre, és valamilyen formában mindenki számára elérhetővé tegyük.
 
Célunk az oktatás, az úgynevezett „pszichoedukáció”, hiszen egész életünkben tanuljuk önmagunkat. Ehhez igyekszünk többféle módon is segítséget nyújtani.

Magyar Judit

A Lélekművek Pszichotár Klub a Lélekművek Pszichoterápiás Központ oktatói és közösségi oldala.

Munkatársainkkal magas szintű szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezünk a pszichológia széles területén és célunk, hogy azt mindenki számára elérhetővé tegyük. Így egyedülálló módon a terápia, az oktatás, az önismereti program, és a közösségteremtés is egyaránt a prioritásaink között szerepel.

Rólunk mondták

Ajándékozz Pszichotár Klubtagságot!

A Pszichotár Klub havidíja csak egy könyv ára, amiért már most 2 millió forint értékű tudásanyagot adunk!

A Lélekművek Pszichotár Klub működése

A klub előfizetéses rendszerben működik, azaz havonta vagy évente van díjfizetés.

Az első periódusban (hónapban vagy évben) az Ajándékozó fizet a Megajándékozott klubtagságáért. A Megajándékozott a periódus (1 hónap vagy 1 év) végén eldöntheti, hogy saját költségén folytatja a Klub tagságot és hosszabbít vagy nem.

Kérünk, hogy a fizetésnél a saját adataidat add meg és ne a megajándokozott adatait!

A sikeres fizetés után kapsz egy ajándékkártyát, amit odaadhatsz a Megajándékozottnak, aki ennek segítségével tud belépni a Pszichotár Klubba.

Miért éri meg GOLD tagsági szintet választani?

A GOLD tagsági szint, egyfajta VIP szolgáltatást nyújt.

Havi egy pszichológusi konzultáció

Miért hasznos a havi konzultáció? Személyesen lehet kérdezni a Pszichotárban feldolgozott (olvasott vagy nézett) anyagokkal kapcsolatban, illetve ha elakadás van, abban is segítünk.

Belső Kör - éves GOLD tagoknak

Az éves GOLD tagság biztosítja a részvételt Magyar Judit által vezetett Belső Körnek. A Belső Kör tagjai számára negyedévente csoportos találkozók lesznek változatos és izgalmas programokkal. 

Lélekművek Pszichotár Klub tagsági csomagok

Ajándékozz Pszichotár Klubtagságot most!

ALAP Klubtagság

Havi

5.990 ft/hó

Éves

59.990 ft/év

GOLD Klubtagság

Havi

22.990 ft/hó

Éves

219.990 ft/év

Add ajándékba te is Magyarország legnagyobb online pszichológiai könyvtárát!

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Kártyás fizetéshez fontos!

A kettős azonosítás 2021-től kötelező, ezért nem elég megadnod a banki felületeten a kártyadatokat, még meg kell adnod az sms-ben érkező ellenörző kódot is. A fizetésed csak így lesz teljes.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/23” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Válaszok a gyakran feltett kérdésekre

A klubtagság igénylése után azonnal küldjük a hozzáférési adatokat, mellyel egy online felületen lehet belépni a fiókba. A Pszichotár Klub anyagait ebben a fiókban lehet látni. Azonnal minden anyag elérhetővé válik!

A programhoz bármikor van lehetőség csatlakozni az előfizetési díj befizetésével. A fizetést követően küldjük a belépéshez szükséges hozzáférési adatokat.

Az előfizetést csak bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni, ez mindenki számára egyszerűbb, gördülékenyebb, így könnyen nyomon lehet követni az előfizetést. Bankkártya adatokat nem mi tárolunk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért az OTP Simple Pay rendszere felel.

A Megajándékozott a periódus (1 hónap vagy 1 év) végén eldöntheti, hogy saját költségén folytatja a Klub tagságot és hosszabbít vagy nem.

Kérünk, hogy a fizetésnél a saját adataidat add meg és ne a megajándokozott adatait!

A sikeres fizetés után kapsz egy ajándékkártyát, amit odaadhatsz a Megajándékozottnak, aki ennek segítségével tud belépni a Pszichotár Klubba.

A klub előfizetéses rendszerben működik, azaz havonta vagy évente van díjfizetés.

Az első periódusban (hónapban vagy évben) az Ajándékozó fizet a Megajándékozott klubtagságáért. A Megajándékozott a periódus (1 hónap vagy 1 év) végén eldöntheti, hogy saját költségén folytatja a Klub tagságot és hosszabbít vagy nem.

A Megajándékozott a periódus (1 hónap vagy 1 év) végén eldöntheti, hogy saját költségén folytatja a Klub tagságot és hosszabbít vagy nem.

Ha úgy dönt, hogy nem folytatja a tagságot, akkor a tagság automatikusan megszűnik, nincs vele teendő.

Később természetesen lesz lehetősége újra csatlakozni a Klubhoz.