Az ingyenes online előadás előtt még van itt neked valami...

Az ingyenes online előadás:

Címe:
Segítség, nárcisztikus az anyám!
Most mit csináljak?

Időpontja:
2023. szeptember 29. péntek 18:00

Helyszíne:
Online, WebinarJam-en keresztül (Belépési linket emailben küldünk)

Vedd meg az előadás videófelvételét, és most ajándék bónuszként megkapod az

önfejlesztő munkafüzetet!

Mit nyerhetsz, ha most megveszed az online előadás videófelvételét?

A kedvezményes ár már csak eddig él:

Nap
Óra
Perc
Mp

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártyaadataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Kártyás fizetéshez fontos!

A kettős azonosítás 2021-től kötelező, ezért nem elég megadnod a banki felületeten a kártyadatokat, még meg kell adnod az sms-ben érkező ellenőrző kódot is. A fizetésed csak így lesz teljes.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/23” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Válaszok a gyakran feltett kérdésekre

A webinárt követően a videót pár nap alatt megvágjuk és feltöltjük a Pszichotár belső online felületére. Ezután megkapod a hozzáférési adataidat azonnal, mellyel az online felületen tudsz belépni a fiókodba. A webinár felvételét ebben a fiókban fogod látni.

A videófelvételeket csak bankkártyás fizetéssel tudod megvásárolni, ez számodra és számunkra is egyszerűbb, gördülékenyebb, így könnyen nyomon tudod követni a vásárlást. Bankkártya adataidat nem mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért az OTP Simple Pay rendszere felel.