Köszönjük, hogy érdeklődsz a Segítség, nárcisztikus az anyám! Most mit csináljak? előadásra!

Ha nem tudtál élőben velünk lenni, vagy szeretnéd később is megnézi az előadást, akkor van egy tökéletes megoldásunk számodra

Most egy jelképes összegért megveheted az előadást és BÁRMIKOR visszanézheted.

Csomagunkban, ami most rendkívül kedvező áron elérhető, nem csak az említett előadást találod meg, de még többet is:

MOST 3490 ft-ért megkaphatod:

Segítség, nárcisztikus az anyám! Most mit csináljak? előadást

A videó házigazdája

Magyar Judit a Lélekművek Csoport vezetője, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a Pszichotár megálmodója.

EXTRA BÓNUSZ #2

Ingyenes ajándékba kapod tőlünk,

Dr. Angster Mária
Adok kapok a párkapcsolatban
című előadásának felvételét!

EXTRA BÓNUSZ #3

Ingyenes ajándékba kapod tőlünk,

az Önismereti munkafüzetet!

MOST 3490 ft-ért megkaphatod:

Gondold végig! Az előadások teljes ára 3490 Ft, a letölthető munkafüzet 2000 Ft. Egy 8980 Ft értékű csomag most csak 3490 Ft-ba kerül. Ne hagyd ki ezt az elképesztő ajánlatot!

Élj a lehetőséggel!

Vedd meg az előadás videófelvételét
és változtass az életeden még ma!

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártyaadataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Kártyás fizetéshez fontos!

A kettős azonosítás 2021-től kötelező, ezért nem elég megadnod a banki felületeten a kártyadatokat, még meg kell adnod az sms-ben érkező ellenőrző kódot is. A fizetésed csak így lesz teljes.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/23” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Válaszok a gyakran feltett kérdésekre

A webinárt követően a videót pár nap alatt megvágjuk és feltöltjük a Pszichotár belső online felületére. Ezután megkapod a hozzáférési adataidat azonnal, mellyel az online felületen tudsz belépni a fiókodba. A webinár felvételét ebben a fiókban fogod látni.

A videófelvételeket csak bankkártyás fizetéssel tudod megvásárolni, ez számodra és számunkra is egyszerűbb, gördülékenyebb, így könnyen nyomon tudod követni a vásárlást. Bankkártya adataidat nem mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért az OTP Simple Pay rendszere felel.