A Lélekművek Pszichotár csapata bemutatja:

Szorongás konferencia

Félnapos ingyenes online konferencia, mely segít megtalálni a kiutat a szorongásból

IDŐPONT: 2023.11.25. 13:00-17:15

HELYSZÍN: Online, az otthonod kényelmében

IDŐPONT: 2023.11.25. 13:00-17:15

HELYSZÍN: Online, az otthonod kényelmében

TANULJ INGYEN TAPASZTALT ÉS ELISMERT SZAKEMBEREKTŐL!

TALÁLKOZZ ÖNMAGADDAL, ISMERD FEL A TÜNETEIDET, FEDEZZ FEL ÖSSZEFÜGGÉSEKET ÉS TALÁLD MEG A KIUTAT A SZORONGÁSBÓL! MINDEZT TELJESEN INGYEN! MAGASAN KÉPZETT ÉS ELISMERT ELŐADÓINK SOK ÉVES TAPASZTALATAIKAT OSZTJÁK MEG VELED!

Időpont: Tarts velünk egy teljes délutánon át: 2023.11.25-én szombaton 13.00-17.15 között

Helyszín: A saját otthonod kényelméből csatlakozhatsz be virtuális termeinkbe.

Ha nem tudsz élőben jelen lenni, akkor sincs gond. Regisztráció után a konferencia felvételei egy jelképes összegért megvásárolhatóak! De adott napon, november 25-én INGYEN is részt vehetsz rajta.

Mi vár rád? Nézd meg a videót és tudj meg többet!

EGY PSZICHOLÓGIÁVAL TÖLTÖTT DÉLUTÁN, 3 KÜLÖNBÖZŐ TEREM,
11 IZGALMAS ELŐADÁS

A Szorongás Konferencia nem csupán egy esemény. Sokkal több annál. Küldetésünkkel és szenvedélyünkkel hoztuk létre ezt a konferenciát, hogy híd legyen azok között, akik szorongással küzdenek, és azok között, akik megoldásokat kínálnak.

Célunk az, hogy valódi, gyakorlatias pszichológiai tudást és eszközöket adjunk át a résztvevőknek, melyek segítségével a szorongás nem rettegett, kontrollálhatatlan érzéssé válik, hanem egy kezelhető és megérthető érzelmi állapot, amelyet meg lehet ismerni, kezelni és átalakítani.

MIKOR, MILYEN ELŐADÁSOKON TUDSZ RÉSZT VENNI?

Ugye felcsigáztak?

IZGALMAS ÉS ÉRTÉKES BESZÉLGETÉSEKKEL VÁRUNK TÉGED KÜLÖNBÖZŐ TERMEINKBEN!

13:00 - 14:00 óra között:

Sigmund Freud Terem

Szorongás Konferencia előadők Dr. Tar Zsuzsa

Dr. Tar Zsuzsanna

Pszichiáter szakorvos

Előadás címe: A szorongás a skizofréniában


Mit jelent a skizofrénia és hogyan alakul ki? Milyen módon éli meg a szorongást egy skizofrén beteg, és mit lát ebből a hozzátartozó? Hogyan segítsünk, és milyen kimenetel várható ebben a betegségben?

Szondi Lipót terem

Vörös Klára

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Előadás címe: Gyász és a szorongásMilyen mítoszok és hiedelmek kapcsolódnak a gyászhoz? Milyen veszteségeket hív elő belőlünk a múltból? Hogyan viselkedjünk egy gyászolóval? A gyász és a haláltól való szorongás kapcsolata.

FERENCZI SÁNDOR TEREM

Szorongás Konferencia elóadók - Dr. Kőváry Zoltán

Dr. Kőváry Zoltán

Klinikai szakpszichológus, egyetemi docens

Előadás címe: A szorongás egzisztenciális pszichológiai
felfogása

Az egzisztenciális pszichológia egy pszichoterápiás irányzat, ami nagyban merít az egzisztencialista filozófia irodalmából és az emberi létezés alapvető kérdéseit vizsgálja. Az élet értelmére, az emberi szabadságra, az egyén elszigeteltségére és a halállal való kapcsolatunkra kérdez rá.

14:00 - 15:00 óra között:

Sigmund Freud Terem

Szorongás Konferencia előadók - Dr. Daróczy-Gál Ágnes

Dr. Daróczy-Gaál Ágnes

Pszichiáter szakorvos

Előadás címe: A szorongás orvosi szemmel – a szorongásoldó gyógyszerek pro és kontra

Mi az a kritikus pont, ahol a szorongás már gyógyszeres beavatkozást igényel? Milyen jelek alapján döntenek a pszichiáterek a gyógyszeres kezelés, a pszichoterápia vagy esetleg a kettő kombinációja között? Mik az orvosi protokollok?

Szondi Lipót Terem

Lázár Gergely

Klinikai szakpszichológus

Előadás címe: Mitől szorong egy nárcisztikus?


Miben különbözik a nárcisztikus személyek szorongása mások szorongásától? Milyen titkos trükköket vetnek be, hogy elrejtsék vagy kezeljék érzéseiket? 

FERENCZI SÁNDOR TEREM

Szorongás Konferencia előadók - Füzesi-Kulcsár Szilvia

Füzesi-Kulcsár Szilvia

Művészetterapeuta

Előadás címe: Kiút a szorongásból művészetterápiával


Hogyan alakult a művészet és a gyógyítás kapcsolata az idők során? Milyen előnyöket és kihívásokat jelent a művészetterápia a betegek és a terapeuták számára?

15:00 - 16:00 óra között:

Sigmund Freud Terem

Szorongás Konferencia előadók - Gál Kristóf

Gál Kristóf

Tapasztalati szakértő, vállalkozó, a Klikkmarketing Zrt tulajdonosa

 Előadás címe: Szorongások az életben és a vállalkozásban

Miért fontos, hogy egy vállalkozó dolgozzon önmagán? Hogyan akadályozza a szorongás az élet és a vállalkozás fejlődését? Hogyan hat egy cégvezető fejlődése a munkatársaira és a családi kapcsolataira?

Szondi Lipót terem

Szorongás Konferencia előadók - Dr. Angster Mária

Dr. Angster Mária

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, kiképző családállító

Előadás címe: A szorongás és az élet törvényei

Mik az élet törvényei, amikkel ha szembe megyünk, szorongani fogunk? Hogyan akadályozzák az élet folyását a családi titkok? Milyen elakadásokat okoznak a tudattalan sorsátvállalások?

FERENCZI SÁNDOR TEREM

Szorongás Konferencia előadók - Füredi Krisztián

Füredi Krisztián

Szexuálpszichológus

Előadás címe: A szorongás hatása a szexualitásra

Hogyan befolyásolja a szorongás az ember szexuális működését és vágyait? Hogyan határozhatja meg a szorongás a párkapcsolatot és az intimitást? Milyen megoldások léteznek a szorongások okozta szexuális elakadásokra?

16:00 - 17:00 óra között:

Sigmund Freud Terem

Magyar Judit

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Előadás címe: A szorongás és a pánik

Mit üzennek nekünk a tüneteink? Milyen tudattalan működés okozza a pánik zavart? Milyen egyéb betegségek kapcsolódnak hozzá? Milyen megoldások vannak ahhoz, hogy búcsút inthessünk a pániknak?

Szondi Lipót Terem

Szorongás Konferencia előadók - Siró Ágnes

Siró Ágnes

gyermek klinikai szakpszichológus és családterapeuta

Előadás címe: Gyermekkori szorongásos zavarok

Mitől szorong egy kisgyermek? Hogyan veszik el a biztonság? Mit tehet a szülő, ha a gyermeke szorongása kezelhetetlenné válik?

MÁR CSAK

0
hely érhető el ingyen!

TŐLÜK FOGSZ TANULNI

Mi a célja az online konferenciának?

Célunk, hogy a résztvevők képesek legyenek észlelni a szorongás jeleit, megérteni annak okait és alkalmazni a leghatékonyabb stratégiákat annak enyhítésére vagy kezelésére.

Minden lépéssel, minden előadással, minden felismeréssel közelebb kerülünk ahhoz a világhoz, ahol a szorongás nem az életünket irányítja, hanem egy tanulási folyamat részét képezi, amely erősebbé és felkészültebbé tesz minket a jövő kihívásaihoz.

Szeretnénk, hogy minél több résztvevőhöz eljusson ez az értékes tudásanyag ezért ezt a pszichológiai konferenciát díjmentesen tesszük elérhetővé a nagyközönség számára!

SIESS!
MÁR CSAK 2023. NOVEMBER. 25 12.00-IG REGISZTRÁLHATSZ
AZAZ, ENNYI IDEIG VAN LEHETŐSÉGED JELENTKEZNI:

nap
óra
perc

KIKET VÁRUNK? - A PSZICHOLÓGIA MINDENKIÉ!

Ingyenes konferenciánkra várunk minden érdeklődőt, aki a pszichológia és a szorongás témájával kapcsolatosan szeretne többet megtudni!

Kezdő, haladó vagy profi vagy az önismeretben? Nem számít, nálunk mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb programot!

  • Kezdőknek: Ha csak most kezded az önismeretet és ismerkedsz a szorongás pszichológiai hátterével, nálunk kiváló lehetőséged nyílik arra, hogy elmélyedj ezen a területen! Ismerd meg a szorongás alapjait és a legfrissebb szakmai újdonságokat profi pszichológusok és pszichiáterek segítségével!

  • Haladóknak: Amennyiben már rendelkezel önismerettel, mert sokat olvasol, vagy keresgélsz a neten, de szeretnél célorientáltabban fejlődni, akkor itt a szorongás különböző fajtáival és kezelési módszereivel valódi szakemberek által kaphatsz megkerülhetetlen tudást! A meglévő ismereteid mellé itt a további összefüggéseket és a megoldásokat is megtalálod!

  • Profiknak: Ha már részt vettél egyéni vagy csoportos terápián vagy dolgoztál már szakemberrel, de szeretnél tovább fejlődni, akkor biztosan tudunk újabb szempontokat mutatni Neked. Ha már szakmai tudással is rendelkezel, mert a segítő szakmában dolgozol, akkor egy különleges bepillantást nyerhetsz a szorongás komplexitásába és annak kezelésébe különböző esettanulmányokon keresztül. Fedezd fel a legújabb pszichológiai trendeket, stratégiákat és módszereket, melyek a szorongás kezelésében az élvonalban járnak!

AZ ESEMÉNY MEGÁLMODÓJA

MAGYAR JUDIT
Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Magyar Judit vagyok, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a Szorongás Konferencia megálmodója.
Imádom a munkám, és kiváltságosnak érzem magam, hogy kollégáimmal együtt a Lélekművek Pszichoterápiás Központban már több száz embernek segítettünk, hogy boldogabb és teljesebb életet élhessenek.

Az a tapasztalatom, hogy az emberek nagyon érdeklődnek a pszichológia iránt. Próbálják megérteni önmagukat, a kapcsolataikat, és a körülöttük lévő világot, azonban sokszor elvesznek az internet útvesztőjében, és az ellentétes információkban. Ezért tekintem egy nagyon fontos missziónak, hogy a pszichológiát kivigyük a rendelő falain kívülre, és valamilyen formában mindenki számára elérhetővé tegyük. Így jött létre a Pszichotár Klub, ahol előadásokkal, könyvösszefoglalókkal, podcast-ekkel és videókkal segítjük a tagok belső fejlődését. Ezt a fejlődést mentorok támogatják a Klubon belül, így a résztvevők személyre szabott segítséget is kapnak a mentorokon keresztül.

Célunk az oktatás, az úgynevezett „pszichoedukáció”, hiszen egész életünkben tanuljuk önmagunkat. Ehhez igyekszünk többféle módon is segítséget nyújtani, és az embereket egy életen át elkísérni az élet fontos fordulópontjain.

Mottónk: Építem magamat és a világot!

HA A PSZICHOTÁR KLUB TAGJA VAGY NEM SZÜKSÉGES REGISZTRÁLNOD! A TELJES VIDEÓSOROZATOT MEGKAPOD AJÁNDÉKBA!

REGISZTRÁLJ AZ INGYENES ONLINE SZORONGÁS KONFERENCIÁRA!

Tarts velünk te is!

Mindenképp köztünk a helyed, ha:

Rólunk mondták:

Miért bízhatsz meg bennünk? Mert ÉRTED DOLGOZUNK!

  • Szívügyünk a pszichológia és az oktatás, hogy olyan kézzel fogható tudást adhassunk neked, amelyek tényleg hasznosak!

  • Minden előadó csak azért van itt, hogy átadhasson a résztvevőknek egy olyan üzenetet, amelyekben évek munkája rejlik!

  • Célunk, hogy ezekkel az előadással magabiztosságot és megoldásokat adjunk a szorongás elleni harcban!