Sikeres regisztráció!

Nem megfelelő az időpont? Vagy visszanézné az előadás felvételét?

Mitől működhet rosszul egy párkapcsolat? Nyári beszélgetés
Dr. Angster Máriával

Miért érdemes megvásárolnia az előadás felvételét?

VISSZANÉZHETŐ

Az előadást bármikor visszanézheti, annyiszor ismételhet át egy-egy részletet, ahányszor csak szeretne!

Így az elhangzottakat könnyebben el tudja mélyíteni magában!

SAJÁT TEMPÓ

Nem kell ezerrel jegyzetelnie és fejben tartania, hogy éppen mi és hogyan hangzott el!

Az előadás anyagát a saját tempójában, nyugodt körülmények között dolgozhatja fel!

ÖRÖK TARTALOM

Nincs lejárati határidő, hónapokkal később is visszanézheti a felvételt!

Ez azért előnyös, mert ha az előadás egy témája újra aktuálissá válik, felelevenítheti az elhangzottakat!

EXTRA MEGLEPETÉS:
AJÁNDÉK ELŐADÁS FELVÉTEL!

Amennyiben úgy dönt, hogy megvásárolja előadásunk felvételét, elküldjük Önnek korábbi nagysikerű pszichológiai előadásunk felvételét is!

Az ajándékot a vásárlást követő visszaigazoló emailben rögtön elküldjük Önnek!

Hogyan befolyásolják az életünket a transzgenerációs hatások és az elhallgatott családi titkaink?

Ki fog szerepelni a videóban?

A házigazda

Magyar Judit a Lélekművek Csoport vezetője, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a Pszichotár megálmodója.

Imádom a munkám, és kiváltságosnak érzem magam, hogy kollégáimmal együtt a Lélekművek Pszichoterápiás Központban már több száz embernek segítettünk, hogy boldogabb és teljesebb életet élhessenek

Az a tapasztalatom, hogy az emberek nagyon érdeklődnek a pszichológia iránt. Próbálják megérteni önmagukat, a kapcsolataikat, és a körülöttük lévő világot, azonban sokszor elvesznek az internet útvesztőjében, és az ellentétes információkban. Ezért tekintem egy nagyon fontos missziónak, hogy a pszichológiát kivigyük a rendelő falain kívülre, és valamilyen formában mindenki számára elérhetővé tegyük.

Célunk az oktatás, az úgynevezett “pszichoedukáció”, hiszen egész életünkben tanuljuk önmagunkat. Ehhez igyekszünk többféle módon is segítséget nyújtani. Ehhez járul hozzá a Lélekművek Pszichotár Klub és ez az előadás is!

Az online előadás vendége

Dr. Angster Mária

Dr. Angster Mária klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta és kiképző családállítóval Magyar Judit klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta beszélget a transzgenerációs hatásokról.

Az alapvetésem az, hogy mindenki olyan, amilyen. Van egy fizikumunk, veleszületett lelki alkatunk, van egy személyes történetünk, ami formált és alakított bennünket. Ezen felül pedig két család sorsa folyt össze bennünk, mint két folyó, és a családtagjaink sorsa is alakítja az életünket.

A fizikai adottságainkat, a lelki alkatunkat nem tudjuk megváltoztatni. Megismerni és jól használni viszont tudjuk. Nem tudunk valaki mássá válni, mint akik vagyunk, viszont mindenkinek lehetősége van rá, hogy saját maga legjobb változataként élje az életét. Ez pedig – szerintem – az élet célja.

Nemsokára találkozunk!

Nap
Óra
Perc
Mp

Éljen a lehetőséggel!

Vegye meg az előadás videófelvételét és változtasson az életén még ma!

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártyaadatait nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadatait egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolna.

Kártyás fizetéshez fontos!

A kettős azonosítás 2021-től kötelező, ezért nem elég megadnia a banki felületeten a kártyadatokat, még meg kell adnia az sms-ben érkező ellenőrző kódot is. A fizetése csak így lesz teljes.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya száma 12-19 db számból állhat. A lejárat általában a kártyáján “Valid thru 01/23” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.
A bankkártyája CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Válaszok a gyakran feltett kérdésekre

Az előadás előtt kiküldjük Önnek az előadás linkjét, amelyre rákattintva csatlakozni tud majd az előadáshoz. Fontos, hogy az előadás előtt töltse le a Zoom-ot a gépére, amit ide kattintva tud megtenni. Amikor belép majd a Zoom felületére először egy váróterembe fog kerülni, ahonnan majd beengedjük az előadásra. Ezután el kell fogadnia, hogy az előadásról felvételt készítünk, ezt a felugró ablak “Got it” gombjával teheti meg. Ha problémába ütközik keressen minket bizalommal az info@pszichotar.hu e-mail címen!