Gratulálunk! Sikeresen kérted a hanganyagot! A részleteket hamarosan elküldjük a megadott email címedre.

De addig is van itt neked még valami!

Csatlakozz most Magyarország legnagyobb online pszichológiai könyvtárához!

Most ajándékba kapod Dr. Angster Mária, "Az Élet Törvényei" című videófelvételét. Ezen felül éves Pszichotár Klubtagságodhoz, most ajándékba adunk egy 5000 ft értékű kupont, amelyet felhasználhatsz az Újratervezés Pszichológiai Központ valamelyik pszichológusánál.

Mi is az a Pszichotár Klub?

A PSZICHOTÁR klub

Magyarország legnagyobb online pszichológiai könyvtára!

Ha mindig érdekelt a pszichológia, és szeretsz tanulni, akkor itt a helyed! Már több mint 2 millió forint értékű tananyag és számos rendezvény vár rád!

Legyél te is boldogabb, élj teljesebb életet!

Legyél te is boldogabb, élj teljesebb életet!

A Pszichotár Klub egy folyamatosan bővülő könyv-, videó- és hanganyag tár, amely lehetővé teszi, hogy állandóan növekedjen a pszichológiai tudásod, ezáltal bölcsebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élj! Légy önmagad legjobb verziója!

pszichotár

Mi mindent kínál neked a Pszichotár klub?

Már a belépéskor 40+ pszichológiai témájú könyvbe mélyedhetsz bele azonnal!

Havonta dolgozunk fel olyan pszichológiai könyveket, amelyek folyamatosan segítik a belső fejlődésedet!

Gyermeknevelés, párkapcsolat, stressz, önismeret, személyiségzavar, stb. témákban gyűjtöttünk össze irodalmat, amivel bővítheted a tudásodat! 

Az összefoglalók könnyen átláthatóak, csak a lényeget olvasod! Nincsenek felesleges körök!

Ráadásul a könyvösszefoglalókat hanganyag formájában is megkapod! Ha állsz a dugóban, vagy sportolsz, esetleg a konyhában főzöl, kihasználhatod az időt, hogy fejleszd önmagadat!

Azonnal megnézhetsz 12+ videót, ahol kiváló szakemberekkel beszélgetünk érdekes pszichológiai kérdésekről!

A könyvek mellett videókkal is segítjük a fejlődésedet!

  • Kíváncsi vagy, hogy mi az a pszichózis?
  • Milyen tünetei vannak a skizofréniának?
  • Mik az életünket szabályozó törvények?
  • Hogyan választunk párt?

Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre adunk választ a kisfilmjeinkben, melyek számát szintén folyamatosan bővítjük!

Szeretnél egy nagyszerű közösség tagja lenni?

A Pszichotár klub tagjai folyamatosan fejlesztik önmagukat, amit mi, a Pszichotár csapata havonta megrendezett online vagy offline programokkal támogatunk!

Ezeken a programokon csak a klubtagok vehetnek részt, és kizárólag a klubtagoknak szervezünk!

Megtudhatod például milyen relaxációs formák vannak, és ki is próbálhatod őket! Vagy pszichiáter kollégánkat kérdezheted bármiről, amit meg akarsz tudni a gyógyszerekről és az egészségügyi ellátás protokolljairól!

A nagyközönségnek szervezett előadásainkon ingyenesen vehetsz részt!

Mivel szívügyünk az oktatás, szeretnénk nagyobb létszámú előadásokat szervezni az érdeklődőknek.

A Pszichotár Klub tagjai VIP vendégnek számítanak ezeken az eseményeken, amiket ingyenesen látogathatnak!

A Pszichotár Klub mögött komoly szakmai közösség áll, akikhez várólista nélkül tudsz pszichoterápiára időpontot foglalni!

A Lélekművek Pszichoterápiás Központ kizárólag klinikai szakpszichológusokat foglalkoztat, ami a pszichológus szakmában egy különlegesen magas színvonal!

A pszichoterápiás folyamat fókuszáltabb és hatékonyabb a magasabban képzett szakemberekkel, és ez lehetővé teszi a belső fejlődés, és a boldogabb élet gyorsabb elérését!

Havi egy könyv áráért egy egész könyvtár tananyagát megkapod, mely folyamatosan csak bővül, mint egy táguló pszichológiai univerzum!

Könyvek helyett pedig egy olyan összefoglalt, lényegre törő tudást kapsz, amit mobilon, út közben, vagy akár otthon is fel tudsz dolgozni.

Íme néhány könyv ízelítőnek:

Miért válaszd a klubot?

Rengeteg időt és pénzt spórolsz meg

hiszen egyetlen könyv árárért egy egész könyvtárat kapsz, és a tananyagok összefoglalják a lényeget! Nincsenek felesleges körök, így gyorsabban tudsz haladni!

Folyamatosan fejlődhet a pszichológiai tudásod

anélkül, hogy egyetemre kéne járnod! Mi közel hozzuk hozzád a pszichológiát egy minőségi, megbízható formában!

Minden rendezvényünket ingyen látogathatod

és egy inspiráló, szuper közösséghez tartozhatsz!

Ha a fentiek igazak Rád, a Pszichotár Klub Neked szól!
Gyere és szerezz meg egy rendszerezett tudást velünk!

Rólunk

Magyar Judit vagyok, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a Pszichotár megálmodója.
Imádom a munkám, és kiváltságosnak érzem magam, hogy kollégáimmal együtt a Lélekművek Pszichoterápiás Központban már több száz embernek segítettünk, hogy boldogabb és teljesebb életet élhessenek. 

Az a tapasztalatom, hogy az emberek nagyon érdeklődnek a pszichológia iránt. Próbálják megérteni önmagukat, a kapcsolataikat, és a körülöttük lévő világot, azonban sokszor elvesznek az internet útvesztőjében, és az ellentétes információkban. Ezért tekintem egy nagyon fontos missziónak, hogy a pszichológiát kivigyük a rendelő falain kívülre, és valamilyen formában mindenki számára elérhetővé tegyük.
 
Célunk az oktatás, az úgynevezett „pszichoedukáció”, hiszen egész életünkben tanuljuk önmagunkat. Ehhez igyekszünk többféle módon is segítséget nyújtani.

 

A Lélekművek Pszichotár Klub a Lélekművek Pszichoterápiás Központ oktatói és közösségi oldala.

Munkatársainkkal magas szintű szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezünk a pszichológia széles területén és célunk, hogy azt mindenki számára elérhetővé tegyük. Így egyedülálló módon a terápia, az oktatás, az önismereti program, és a közösségteremtés is egyaránt a prioritásaink között szerepel.

Rólunk mondták...

A Lélekművek Pszichotár Klub ára

A klub előfizetéses rendszerben működik, azaz havonta vagy évente fizeted a díjat. A rendszer automatikusan az adott periódus végén levonja az aktuális havi vagy éves díjat.

ALAP Klubtagság

Havi

6.790 ft/hó

Féléves

36.790 ft/félév

Éves

65.180 ft/év

Gyakori kérdések

A klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat azonnal, mellyel egy online felületen tudsz belépni a fiókodba. A Pszichotár Klub anyagait ebben a fiókban fogod látni. Azonnal minden anyag elérhetővé válik a számodra!

Előfizetésedet csak bankkártyás fizetéssel tudod kiegyenlíteni, ez számodra és számunkra is egyszerűbb, gördülékenyebb, így könnyen nyomon tudod követni az előfizetésed. Bankkártya adataidat nem mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért az OTP Simple Pay rendszere felel.

Előfizetésed lemondására bármikor lehetőséged van.

Éves előfizetés lemondása esetén a lemondott hónapok díját visszautaljuk részedre. Havi előfizetés lemondása esetén a hónapból fennmaradó összeget azonban nem áll módunkban visszautalni neked.

Jelentkezés

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Kártyás fizetéshez fontos!

A kettős azonosítás 2021-től kötelező, ezért nem elég megadnod a banki felületeten a kártyadatokat, még meg kell adnod az sms-ben érkező ellenörző kódot is. A fizetésed csak így lesz teljes.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/23” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.