Gratulálunk! Sikeresen lefoglaltad a helyedet DR. ANGSTER MÁRIA Előadására!

Az előadás adatai

Dátuma:
2023. május 26. péntek

Időpontja:
18:00-20:00

Helyszíne:
Online, Zoomon keresztül

Szeretnéd korltátlanul visszanézni az előadást? 

Lehet, hogy mégsem tudsz ott lenni élőben?

Vedd meg a videófelvételt!

Most csak 1490 Ft-ért

tiéd lehet az előadás videója!

Töltsd ki az adatokat és a Tied lesz az előadás videófelvétele!

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Kártyás fizetéshez fontos!

A kettős azonosítás 2021-től kötelező, ezért nem elég megadnod a banki felületeten a kártyadatokat, még meg kell adnod az sms-ben érkező ellenörző kódot is. A fizetésed csak így lesz teljes.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/23” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Válaszok a gyakran feltett kérdésekre

A webinárt követően a videókat pár nap alatt megvágjuk és feltöltjük a Pszcihotár belső online felületére. Ezután megkapod a hozzáférési adataidat azonnal, mellyel az online felületen tudsz belépni a fiókodba. A webinár felvételeit ebben a fiókban fogod látni.

A videófelvételeket csak bankkártyás fizetéssel tudod megvásárolni, ez számodra és számunkra is egyszerűbb, gördülékenyebb, így könnyen nyomon tudod követni a vásárlást. Bankkártya adataidat nem mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért az OTP Simple Pay rendszere felel.