Sikeres regisztráció!

Korlátlamul visszanéznéd az előadást videófelvételét? Akkor most figyelj!

Segítség, nárcisztikus az anyám! Most mit csináljak?

Most 2 extra bónusszal a tied lehet!

A videófelvétel 100%-ban neked szól, ha:

Ki fog szerepelni a videóban?

A házigazda

Magyar Judit a Lélekművek Csoport vezetője, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a Pszichotár megálmodója.

Imádom a munkám, és kiváltságosnak érzem magam, hogy kollégáimmal együtt a Lélekművek Pszichoterápiás Központban már több száz embernek segítettünk, hogy boldogabb és teljesebb életet élhessenek

Az a tapasztalatom, hogy az emberek nagyon érdeklődnek a pszichológia iránt. Próbálják megérteni önmagukat, a kapcsolataikat, és a körülöttük lévő világot, azonban sokszor elvesznek az internet útvesztőjében, és az ellentétes információkban. Ezért tekintem egy nagyon fontos missziónak, hogy a pszichológiát kivigyük a rendelő falain kívülre, és valamilyen formában mindenki számára elérhetővé tegyük.

Célunk az oktatás, az úgynevezett “pszichoedukáció”, hiszen egész életünkben tanuljuk önmagunkat. Ehhez igyekszünk többféle módon is segítséget nyújtani. Ehhez járul hozzá a Lélekművek Pszichotár Klub és ez az előadás is!

Élj a kedvezményes árral, amíg lehet!

Nap
Óra
Perc
Mp

EXTRA BÓNUSZ #1

Ingyenes ajándékba kapod tőlünk,

az Önismereti munkafüzetet!

EXTRA BÓNUSZ #2

Ingyenes ajándékba kapod tőlünk,

Dr. Angster Mária
Adok kapok a párkapcsolatban
című előadásának felvételét!

Mit nyerhetsz, ha most megveszed az előadás videófelvételét?

A kedvezményes ár már csak eddig él:

Nap
Óra
Perc
Mp

Élj a lehetőséggel!

Vedd meg az előadás videófelvételét
és változtass az életeden még ma!

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártyaadataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Kártyás fizetéshez fontos!

A kettős azonosítás 2021-től kötelező, ezért nem elég megadnod a banki felületeten a kártyadatokat, még meg kell adnod az sms-ben érkező ellenőrző kódot is. A fizetésed csak így lesz teljes.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/23” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Válaszok a gyakran feltett kérdésekre

A webinárt követően a videót pár nap alatt megvágjuk és feltöltjük a Pszichotár belső online felületére. Ezután megkapod a hozzáférési adataidat azonnal, mellyel az online felületen tudsz belépni a fiókodba. A webinár felvételét ebben a fiókban fogod látni.

A videófelvételeket csak bankkártyás fizetéssel tudod megvásárolni, ez számodra és számunkra is egyszerűbb, gördülékenyebb, így könnyen nyomon tudod követni a vásárlást. Bankkártya adataidat nem mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért az OTP Simple Pay rendszere felel.